най-разпространените имена на котки

Това са най-популярните имена на котки през 2020 г.

В сайта вече сме говорили за имена (една от най-четените ни статии е тази за кучешките имена), така че е време да поговорим малко и за кръщаването на котките.  2020 г. започна доста сресиращо, и е на път да завърши по същия начин, но това не означава, че не е имало един основен положителен резултат – и аз не говоря за някой TikTok танц, който сте усвоили през март. През последните месеци осиновяванията на домашни любимци скочиха рязко, като приютите дори съобщават за недостиг на животни поради увеличеното търсене (това е факт в световен мащаб). 

Но сега, когато вече си имате новия котешки приятел, имате нова задача: да му измислите име. В сайта Роувър са се постарали да помогнат, като пускат най-добрите и най-модерни имена на котки за 2020 г. и те със сигурност са … подходящи.

Докато някои от най-популярните имена за годината са сравнително „стандартни“ – например Кити – има сериозно навлизане на котешките имена, вдъхновени от телевизията. 

Едва ли е изненада, като се има предвид, че прекарахме голяма част от карантината в готвене и гледане на филми.

Най-добрите имена на женски котки: 

1. Луна
2. Бела
3. Луси
4. Кити
5. Лили
6. Нала
7. Клои
8. Клео
9. Стела
10. Софи

Ето най-добрите имена на мъжки котки: 

1. Оливър
2. Лео
3. Майло
4. Чарли
5. Симба
6. Макс
7. Джак
8. Локи
9. Тигър
10. Яспис

Естествено, има ръст в имената, вдъхновени от хляба (въглехидратите са ключовата комфортна храна по време на пандемия) с кроасан, хляб, сандвич и ръж, както и някои победители на тема канабис: Hash, Cheeba, Ganja, Indica и Мери Джейн. 

Вижте също

лов при котките

Колко спи и как ловува котката

От колко време сън има нужда котката При многобройните наблюдения върху котките е установено, че …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.