Нов крематориум за домашни любимци

От март месец 2018 година отвори врати първият лицензиран крематориум за домашни любимци в България. Предлага се кремация на животни, която може да бъде групова или индивидуална, в зависимост от желанието на собственика. За първи път се дава възможност на стопаните да присъстват по време на кремацията или да получат видео доказателство за това, че услугата е коректно изпълнена. Фирмата предоставя урна с прахта с доставка до дома.

До сега възможностите пред стопаните бяха или да търсят място за нелегален гроб на домашния любимец или да предадат трупа на екарисаж. Екарисажът сам по себе си представлява преработка на труповете месокостно брашно, което от своя страна се използва в храните за животни. Това не е участта, която желаем за починалите ни любимци, за това приветстваме тази нова услуга.

Фирмата за кремация разполага с 5 лицензирани пещи за изгаряне, собствен лицензиран транспорт, ветеринарни специалисти и всички ресурси за предоставянето на услуга от най-високо качество. От услугата могат да се възползват всички стопани, които желаят достойно изпращане на верните им домашни любимци.

Кремациите се извършват в гр.Ихтиман. За сега услугата се предлага само в София, но от фирмата обещават бързо разширение на дейността в Пловдив и другите големи градове на страната.

Повече информация на petcremation.eu

 

Вижте също

кучето през зимата

7 начина да осигурите на домашния си любимец топлина и уют през зимата

Въпреки, че си има „вродено“ кожено палто, всеки домашен любимец се нуждае от допълнителна топлина през зимата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.