Европейска изложба на Балканските породи гълъби, кокошки и екзотични птици

От 25-ти до 28-ми Февруари 2016 г. /четвъртък, петък, събота и неделя/ в зала „София“ /в Борисовата градина/ на град София ще се проведе „Европейска изложба на Балканските породи“ под патронажа и съдействието на Европейския съюз на гълъбовъдите и развъдчиците на дребни домашни животни.

На това мероприятие ще се проведе изложение на всички български породи гълъби. Същите ще бъдат представени, заедно с утвърдените им стандарти /преведени на немски и англйски/ на „Комисията по стандартите на ЕЕ“, както и на нашите и чуждестраните съдиите, които ще присъстват на изложението.

За нашите породи, които все още не са признати от ЕЕ, няма да са в сила изискванията за опръстеняване с ЕЕ-пръстени, но трябва да бъдат представени гълъби в кондиция, подготвени за изложба.

На изложбата ще има обособена търговска зона, където в изложбени клетки ще могат да бъдат предлагани птици за свободна продажба.

Такса на продажбена клетка: 5 лв.

Освен това, по време на изложбата ще има заседание на УС на Съюза. Така че който има въпроси, мнения и предложения може те да бъдат отнесени своевременно за разглеждане. За подаване на информация: Данко Петков, тел: 0879 170 917.

Повече информация тук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.