BIGtheme.net http://bigtheme.net/ecommerce/opencart OpenCart Templates
Начало / Полезно / Европейска изложба на Балканските породи гълъби, кокошки и екзотични птици

Европейска изложба на Балканските породи гълъби, кокошки и екзотични птици

От 25-ти до 28-ми Февруари 2016 г. /четвъртък, петък, събота и неделя/ в зала „София“ /в Борисовата градина/ на град София ще се проведе „Европейска изложба на Балканските породи“ под патронажа и съдействието на Европейския съюз на гълъбовъдите и развъдчиците на дребни домашни животни.

На това мероприятие ще се проведе изложение на всички български породи гълъби. Същите ще бъдат представени, заедно с утвърдените им стандарти /преведени на немски и англйски/ на „Комисията по стандартите на ЕЕ“, както и на нашите и чуждестраните съдиите, които ще присъстват на изложението.

За нашите породи, които все още не са признати от ЕЕ, няма да са в сила изискванията за опръстеняване с ЕЕ-пръстени, но трябва да бъдат представени гълъби в кондиция, подготвени за изложба.

На изложбата ще има обособена търговска зона, където в изложбени клетки ще могат да бъдат предлагани птици за свободна продажба.

Такса на продажбена клетка: 5 лв.

Освен това, по време на изложбата ще има заседание на УС на Съюза. Така че който има въпроси, мнения и предложения може те да бъдат отнесени своевременно за разглеждане. За подаване на информация: Данко Петков, тел: 0879 170 917.

Повече информация тук.

Вижте също

Кампания за ограничаване на бездомните кучета

Българска агенция по безопасност на храните съвместно със Световната организация за здравеопазване на животните (OIE) ...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *