BIGtheme.net http://bigtheme.net/ecommerce/opencart OpenCart Templates
Начало / Любопитно / Доктор Мила Бобадова a.k.a Козата Ани

Доктор Мила Бобадова a.k.a Козата Ани

kozataaniЧовек на 2011 г. с награда от публиката в ежегодната церемония на Българския хелзинкски комитет, ветеринарен лекар, управител на клиника, председател на Комисията за контрол и професионална етика към Българския ветеринарен съюз и съществена част от гражданската група „Град за отговорни хора“ – това е доктор Мила Бобадова, с която ни срещат в интересно интервю на сайта InterViewTo.

Всеки път, като се сетя, че всъщност се казваш Мила и ми става доста странно. Сигурна ли си, че не си Ани? Откъде дойде това Ани?
– То е много отдавна и е доста интимно. Между мен и мъжа ми. Той ми каза, че освен че съм коза, съм и Ани. И на мен си ми хареса.

– Често ли се случва да те наричат Ани?
– Много хора ми честитят Света Ана, наричат ме „Ани“, идват в клиниката и казват „Търсим…ъъ…аааа….Козата Ани“!

– Кога Козата Ани реши, че ще се занимава със животни? Че ще ги лекува?
– Някъде на около 6 години бях, имаше едно филмче „Опасният залив“ с един много готин доктор. Той лекуваше животни, предимно водни. Беше много яко, а самият доктор беше супер героичен. Много ми хареса. Освен това и баща ми се занимава с животни. Има 40 патента в тази област. И ми е показвал лабораторните си животни, мъкнала съм му умрели мишки да ги спасява…С две думи – нямаше как да е иначе.

Продължение на интервюто тук.

Вижте също

История на пудела

Как се е появил пуделът и каква е неговата история Произходът на пудела се губи ...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *